Októberi horoszkóp ellenzéki főpolgármester-jelölteknek

20
Lassan a svájci órákat is ahhoz a menetrendszerű ellenzéki lamentáláshoz lehetne igazítani, amivel minden egyes választásnál már előre magyarázzák a bizonyítványt, hogy miért veri bucira őket a jobboldal. Persze, ahogy a politikában, ebben sem túl kreatívak, így szerintünk októberben a képzeletbeli választási csalás, a Fidesz meg Orbán Viktor mellett esetleg ráfoghatnák a vereséget a nyuszira, vagy éppen a kedvezőtlen csillagjárása. Segítő szándékunk és felebaráti szeretetünk jeléül kedvenc főpolgármester-jelöltjük októberi horoszkópja következik.

***

Itt az ideje, hogy a saját lábára álljon! Tény, hogy jó a kapcsolata az édesanyjával, viszont úgy tűnik, túlságosan sokáig gondoskodott önről. Döntésképtelensége és gyakorlati érzékének hiánya ebben a hónapban kicsúcsosodik, a természet közelsége azonban jó hatással lesz önre: egy séta a Városligetben remek alkalom arra, hogy tisztázhassa gondolatait. Kerülje viszont a forgalmas turistalátványosságokat és az ön számára idegen, ismeretlen helyeket, a csillagok a Merkúr erőteljes hatására e jegy szülötteinek októberben sem mutatják az utat.

A vadregényes zuglói erdők remek helyszínt biztosítanak a jegy szülötteinek a természet közelségének megtapasztalására.

Határozatlansága miatt elszalaszt egy remek lehetőséget, de emiatt nem kell aggódnia, hiszen már most körvonalazódik önben az új alternatíva. Az önmagába vetett hitt átlendíti a nehéz időkön, de vigyázzon: a sötét színű alkoholos italok és a Hold rossz tanácsadók. Egy újabb változtatás és köpönyegfordítás ezúttal nem hozza meg a kívánt eredményt. Ne pazarolja az energiáit olyan dolgokra, amelyekről már korábban kiderült, hogy semmi értelmük. Ezzel csak a saját és környezete idejét rabolja.

A Plútó és a Szaturnusz együttállása októberben ideális alkalom arra, hogy felhagyjon végre a rossz szokásaival: nem kell mindent elvállalnia, amivel a környezete meg akarja bízni, később úgyis mindig megbánja a döntését. Nyugodtan mondhat nemet! A teste majd jelez, ha szüksége van valamire, figyeljen oda erre: mostani púpos, nyegle, rossz tartása is arra figyelmezteti, hogy a feladat, amit próbál teljesíteni, nem önnek való és csalódást fog okozni néhány olyan embernek, akik félreértik a szavait. Korábbi ígéretei és önmaga túlvállalása miatt már így is minden kártyavárként omlott össze a munkahelyén. Érdemes lenne inkább befejezni a félbehagyott dolgokat, mert ezek később még problémát okozhatnak.

Nem kell a cirkusz! Ne bonyolódjon puszta dacból feleslegesen olyan vitákba, amelyekről tudja, hogy nem nyerheti meg őket, a csillagok ugyanis nem ígérnek túl sok jót. A hónap végére a vörös bolygó is a nyilas jegybe ér, ennek hatására korábbi bizalmasai és szövetségesei is elfordulnak öntől. Eluralkodik majd önön a rossz hangulat, és úgy érzi , hogy mindenki ön ellen van, ez viszont lehetőséget ad arra, hogy elgondolkodjon néhány korábbi hasonló tettén. Sokat fog elmélkedni, és a múltbéli események kiértékelésével tölti majd az idejét, ám mivel senki sem fogja zavarni a köreit, ezért nyugodtan időt szakíthat a gondolkodásra.

Októberben a csillagok hatása így főként az intellektusán lesz érzékelhető. Ne legyen a képzeletének rabja, fordítson kellő figyelmet a valóságra, hiszen a hónap végére csak így lesz képes visszatérni a normális kerékvágásba. A jegy szülötteit a negatív tapasztalatok akkor tudják erősebbé tenni mentálisan, ha képesek tanulni a saját hibáikból is. Ez a hónap éppen ezért kiváló alkalom lesz arra, hogy megerősödjön a személyisége, utána pedig akár egy rég várt karrierváltásba is belevághat!